particulieren

UNIEK BESTRATINGEN

logohamer-150x143

Fratsen.....geen fratsen

Tuinarchitect, designer,ontwerper, vormgever ….dat zijn we dus niet. Wel kunnen wij uw idee omzetten in een bestratingsplan en deze wordt vervolgens naar uw wensen uitgevoerd. Geen ideeën?Bronnen genoeg via internet en de leveranciers van tuinmaterialen. Uw voordeel? Geen fratsen. Wij leveren de materialen,verzorgen de aanleg en u bespaart honderden euro’s door middel van een helder plan en een duidelijke prijsopgave! Dus ook geen verrassingen achteraf.

Groene vingers........en toch ambachtelijk?

Eerlijk….? Groene vingers hebben we niet en blauw komt gelukkig zelden voor. We zijn het gewend, snel en efficiënt te werken met het juiste vakmanschap. Straatwerk aanleggen is ambachtelijk werk en dat beheersen we tot in de puntjes. Scroll naar beneden voor een uitleg over de diverse werkwijzen van bestratingen, waarin wij zijn gespecialiseerd.

Hoe werken wij?

Voor het bestraten maken wij een bestratingsplan en geven we een opsomming van de te gebruiken materialen en een prijsopgave. Na oplevering van de bestrating krijgt u volledige garantie op de geleverde materialen en op de aanleg van de bestrating. Zoals al gezegd, simpel, duidelijk voor iedereen en geen fratsen, die kostenverhogend werken.

Hoe nu verder?

Ook weer heel simpel. We zijn rechtlijnig en maatvast als stratenmaker, maar flexibel als het nodig is. Bel ons gerust en maak een vrijblijvende afspraak. Mailen is natuurlijk ook mogelijk en wel via ons emailadres info@uniekbestratingen.nl of neem telefonisch contact op via mobiel nummer
06 - 54 95 26 85.

logohamer

Natuursteen

Dit wordt vaak gebruikt voor “exclusief” straatwerk, waarbij het stabiel leggen uitermate belangrijk is. Natuursteen wordt gevoegd in verschillende kleuren wat mede de persoonlijke sfeer bepaald. Natuursteen is een product wat “blijvend” is door de kleurvastheid ten opzichte van tegels. Natuursteen is door-en-door gekleurd en zal daardoor nooit slijtvlakken gaan tonen. Bovendien is natuursteen door de harde voeg onkruidvrij en vergt dus minder onderhoud.

Sierbestratingen, schuttingen,waterpartijen en vijvers

Vaak is sierbestrating rondom het huis de “finishing touch”. De juiste kleur stenen , de juiste vorm, strakke lijnen of romantisch slingerende paden. Sierbestratingen kent vele mogelijkheden en kan helemaal afgestemd worden op uw wensen. Uniek is het bedrijf die met vakmanschap de juiste basis creëert voor de rest van uw tuin. Voor nog meer verfraaiing van uw tuin kunt u ook denken aan waterpartijen, vijvers, water-ornamenten en natuurlijk ook aan tuinafscheidingen als muren,schuttingen, sierhekken en andere materialen, zoals de keienmuur.

Bestratingen

Voor het bestraten van een erf, toegangsweg, oprit, trottoir, schuur en parkeerplaatsen is de functionaliteit belangrijker dan bij sierbestrating. Hier wordt dan meer rekening gehouden met het gebruik van de bestrating zonder het visuele aspect uit het oog te verliezen.

Ambachtelijk bestraten

Dit is het pure vakwerk, het zogenaamde “onder de hamer” werken. Dit ambachtelijke werk wordt toegepast in en om boerderijen, landhuizen, oude landwegen, dorpspleinen en bij die plaatsen waarbij de authentieke en historische uitstraling behouden dient te worden. Dit ambachtelijke werk vereist absolute vakbekwaamheid.

Machinale bestratingen

Dit wordt meestal toegepast in en rondom bedrijven, bedrijfshallen, werkplaatsen, tuincentra en werkvloeren. Wettelijk verplicht volgens strenge ARBO normen. Zie verder onder Bedrijven.

contact

Contactgegevens:

van de Kasteelestraat 101
's-2691 ZM 's-Gravenzande
Westland
Tel:0174-24 79 42 (beantwoorder)
Mob:06-54 95 26 85
Email: info@uniekbestratingen.nl

logohamer
error: Content is protected !!